Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

Alla storhelger.

chacha bloggen! Länge sen sist(tycker alltid jag börjat ett inlägg med just dom orden). Och man kan ju tycka att är det någon gång man ska uppdatera sin blogg så är det väl ändå runt alla storhelger som är i slutet av året ;) Men får göra som jag brukar, lägga upp lite bilder från de senaste veckorna. 

Julafton var väldigt mysigt, vi åkte till lammhult till mormor på dopp i grytan först och sedan på kvällen mat och julklappsutdelning hos Johan och Daria. 
Juldagen fixades det lite i lokalen och sedan dundrade runt 60 pers in och förfestade med mig och jag hade sjukt roligt! Mycket fest må jag säga.
Nyår var jag väldigt trött på och brydde mig inte så mycket om vad som skulle hända, eller ah okej allgunnen skulle jag aldrig få för mig att dra till! Sååå det blev ett mysigt och härligt nyårsfirade hos Nina i Lammhult, runt 25 personer och vi åt god mat som Morgan fixade - 6 rätters, gott. Sen var festen i full gång och jag och jossan kom väl i säng runt 5 tiden! Men kul hade vi. 
Imorgon då den sista storhelgen infaller drar jag till Göteborg för lite kvalitetstid med pappa. Tror även götet har ett bättre utbud på kläder, tycker nämligen Växjö har haft sämst rea förra(;)) och detta året. Lite tråkigt är det allt att julen och allt vad det innebär är över redan.. Slängde precis ut granen, inte många barr kvar på den efter att vi hade plockat av allt. Men nu blickar vi framåt och hoppas på det bästa. 
2012 jag hoppas vi kommer förstå varandra. 


Fina mormor och mamma på julafton.


Söta Ella.Juldagen.


får inte plats med mer bilder, gör ett nytt inlägg från nyrå.

inga kommentarer

Säg som det är!

Vad blir sex plus noll? (Svara i siffror.)

Kommentar

Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.