Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

Min framtid ser ljus ut. GLAD HANNA!!

Just nu är jag väldans glaaad! Jag har bestämt mig idag att jag ska börja plugga så snart en utbildning som passar mig börjar. Har kollat runt hela dagen efter olika utbildningar och tro det eller ej men har hittat dom perfekta utbildningarna och jag har bra förutsättningar. Jag är väldigt intresserad av inredning och allt vad det innebär och det finns en hel del. Sedan hittade jag även Butikskommunikation som bara är sååååå Hanna ;) Den kommer bli väldigt bra känner jag. Jag har inte sökt den än men inom en snar framtid hoppas jag att man kan kallas för studerande! Är så sugen på lite plugg. Utbildningen ligger i Göteborg vilket är ett + i kanten. 

För det första så kommer jag iväg från Växjö utan att det är alltför lång hem och kan därför åka hem någon helg utan att behöva planera massa osv. För det andra så har jag familj, släkt och vänner där uppe. För det tredje så ger en större stad mer möjligheter. 95 % som går denna utbildning får jobb direkt efter så känns dumt att tveka. Jag har varit så förbannad på mig själv hela hösten eftersom jag inte haft någon aning om vad jag vill bli och utbilda mig till, jag har bara vetat att jag ska utbilda mig till något. Därför känns detta så härligt att jag äntligen kommit till insikt med vad jag vill göra i mitt liv. Att ha mål är skönt. Första målet - utbildning göteborg, andra målet - klar med utbildning och flytt till Stockholm. Nu jäklar!!


Glaaaaad!

inga kommentarer

Säg som det är!

Vad blir sju plus nio? (Svara i siffror.)

Kommentar

Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.