Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

söndags"ångest"

Under denna underbart långa dag så har jag så mycket som följt livesändningarna från New York och ground zero. Grät en skvätt när alla anhöriga fick läsa upp namnen på de som omkommit. Tycker alla hemskheter har kommit på engång, nu får det vara nog. Funderar dock på att ladda ner World trade center filmen, såg den för några år sen och den är oerhört gripande med autentiska bilder/scener, värd att se! Eller varför inte kolla på mammas och pappas film från deras bröllopsresa när de är i ett utav tornen och står uppe på toppen och filmar. Galet högt!
Det är ju som sagt söndag och söndagar brukar inkludera söndagsångest. Men nje inte fullt så mycket ångest som är normalt att man har annars. Kom på att det kan bero på att jag vet att jag kan sova ut imorgon, jag kan vara hemma och min mamma är ledig! Innan var det mer så att ååh vad skönt att vara hemma själv!! Men nää så är det inte nu, nu värdesätter man mer när familjen faktiskt är hemma. 

Dom senaste 2 timmarna så har jag legat och kollat på Dyngkåt och hur helig som helst. En show med Mia Skäringer, ni vet hon från solsidan. En fruktansvärt rolig show. Kolla in den på svtplay säger jag bara!! 
Har även lagat mat till familjen.. SURPRISE! eller? nä lagar ganska ofta mat till min kära familj. Har fått upp ögonen med det där med matlagning, riktigt roligt faktiskt. Lagade iaf en italienskinspirerad rätt med grillad kyckling och pasta med pesto osv. Väldigt gott! På recept.nu finns verkligen ALLT. Blev ett långt inlägg idag, ska kolla film sen sova. natti.


Gotti


11 september 2001


11 september 2011. Ground zero, vilken fin minnesplats det blev!


2 kommentarer

  1. elsa (Blogg) skriver:
    Såg riktigt gott ut! Laga till mig!!!
  2. ja det får jag ta och göra någon gång ;)

Säg som det är!

Vad blir sex plus åtta? (Svara i siffror.)

Kommentar

Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.